Happy Cats serviceutbud för veterinärer

Vårt omfattande utbud av fördelar för veterinärer och veterinärstudenter

Som veterinär eller veterinärstudent vet du vad katter behöver. Happy Cat är din partner för sunt kattfoder. På den här sidan vill vi ge dig en liten inblick i hur vi kan stödja dig som veterinär eller veterinärstudent med speciella erbjudanden kring vårt högkvalitativa kattfoder. 

Förutom kostnadsfri rådgivning genom vår erfarna veterinär Cornelia Günther som är väl förtrodd med det dagliga arbetet på en veterinärpraktik kan du som veterinär beställa ett engångsprovpaket med fina prover på torrfoder från Happy Cat. 

Vi ställer gärna ytterligare gratis produktprover på vårt högkvalitativa kattfoder till förfogande för din praktik. Vi erbjuder dessutom veterinärstudenter förmånliga villkor och en särskild, kostnadsfri rådgivning.

 

 

Har du frågor som gäller våra specialerbjudanden för veterinärer och veterinärstudenter eller våra produkter? Våra experter på Happy Cat Service Center står gärna till tjänst. Vår service för veterinärassistenter erbjuder omfattande information om vårt sortiment och våra specialprodukter som kan användas som dietfoder. Läs mer om förmånliga villkor, gratisprover och specialerbjudanden. 

HAPPY CAT Service Department
Südliche Hauptstraße 38
D-86517 Wehringen

Tel. 08234 - 9622-418
Fax. 08234 - 9622-8418

Sök