Kära kattvän,

vår familj i Wehringen, Bayern producerar högkvalitativ djurkost sedan tre generationer tillbaka. Vi älskar katter och i vår strävan efter en optimal kost har vi tagit fram unika recepturer som främjar din katts hälsa och vitalitet.

Det speciella är den omsorgsfullt komponerade mångfalden av naturliga ingredienser. Vi prioriterar råvaror från regionala lantbrukare och står personligen som garant för att näringsbeståndsdelarna har ett säkert ursprung. Vi använder enbart högkvalitativt protein i våra produkter som kombineras med de värdefulla egenskaperna hos örter och frukt.

Happy Cat erbjuder därför exakt den kost som din katt behöver. För alla storlekar, för alla behov, för alla åldrar - från kattunge till senior.

Det kan du lita på: Happy Cat är foder med bästa kvalitet "Made in Germany".

Det står jag som garant för med mitt namn.

Hjärtliga hälsningar

Georg Müller
innehavare och verkställande direktör

Georg Müller
Georg Müller
Quality by family-owned company
Tillverkat i Tyskland

Vi gör inga kompromissar när det gäller kvaliteten. Vi tillverkar vårt torrfoder inom vårt familjeföretag.

Freshly-killed animals
Högkvalitativa proteinkällor

Proteinet kommer från nyslaktade djur.

 

 

Optimum digestibility
Vad kroppen behöver

Vi garanterar bästa smältbarhet (90 %).

 

 

Natural through and through
Naturlighet tänkt ända till slut

Vi tar avstånd från konstgjorda färg-, arom- och konserveringsämnen och genförändrade råvaror.

No animal testing
Inga djurförsök

Vi tar avstånd från djurförsök.

 

 

No Soya
Utan soja

Vi avstår från användning av soja.

 

 

Variety of raw ingredients
Natural Life

Vi eftersträvar alltid en naturlig och artriktig mångfald av råvaror i våra recepturer.

 

 

Regional farms
De bästa råvarorna

Vi använder högkvalitativa råvaror och ingredienser från regionala lantbrukare.

 

 

Stringent quality controls
Stränga kvalitetskontroller

Mycket stränga, opartiska kontroller garanterar kvalitet på högsta nivå.

 

 

Vi utnyttjar den biologiska mångfalden av animaliska proteinkällor för våra recepturer - det gäller för både kött, fisk och fågel.


Resultatet är ett mycket balanserat foder, rikt på värdefullt protein och aminosyror. Genom att dagligen utfodra Happy Cat Supreme produkter utesluter du helt naturligt att din katt får en ensidig proteintillförsel.

För känsliga katter erbjuder Happy Cat La Cuisine idealisk tolerans med bara en eller två proteinkällor.

Variety of animal protein sources
Mångfald av animaliska proteinkällor

Högkvalitativt protein

Vårt “Allt-i-ett”-koncept finns i varje Happy Cat-produkt.

Våra näringsexperter har tagit vårt Happy Cat Natural Life Concept® och använt det för att utveckla en speciell vitalitetsformel som täcker kattens fem viktigaste behov – helt naturligt.

Det är näringsmässigt bevisat att fodret reglerar matsmältningen, ökar immunförsvaret, stödjer urinvägarna, främjar hjärthälsan och är bra för hud och päls.

Happy Cat All In One

Happy Cats unika närings-koncept har naturen som före-bild. Alla recept har utvecklats med naturliga ingredienser, vilket resulterar i en näringsmässigt balanserad kombination av vitala näringsämnen – alla veten-skapligt bevisade. Vi använder endast högkvalitativa animaliska proteiner som våra viktigaste produktingredienser. Kött och fisk kommer från djur från artanpassad uppfödning.

Recepten innehåller utvalda örter, värdefulla oljor, lättsmälta kolhydrater och kostfiber för att främja matsmältningen. Våra produkter är fria från konstgjorda färg- /smakämnen och konserveringsmedel. Happy Cat Natural Life Concept® kan därigenom förse din bästa vän med alla de vitala näringsämnen den behöver – naturligt och holistiskt.

Precis som hos människan är din katts hälsa, livsglädje och välbefinnande till stor del beroende av den kost som den dagligen äter.
Vi rekommenderar ett högkvalitativt torrt helfoder för en balanserad och sund kost för din katt.

Mångsidiga recepturer

Ung eller gammal, smal eller knubbig, sportig-aktiv eller snarare maklig, robust eller mycket känslig: Torrfoder erbjuder en stor mångfald av mycket olika recepturer. Kosten kan därför anpassas optimalt till din fyrfota väns individuella behov.
Använd vår foderrådgivare för att hitta de optimala sorterna i vårt Happy Cat Supreme och La Cuisine sortiment eller låt vårt veterinärteam ge dig individuella råd.

Tandvård

Torrfoder är mycket viktigt för tandvården och för att stärka bettet. Man kan visserligen inte helt förhindra tandsten hos djur med anlag för sådan men man kan i de flesta fall åtminstone fördröja den. Dessutom stärks tändernas upphängningsapparat när kroketterna bits sönder och hjälper på så sätt till att förebygga löst sittande tänder.

Deklaration av proteinkällan

Hos högkvalitativt torrfoder deklareras proteinkällorna entydigt. När det gäller burkmat ser det annorlunda ut: Även hos högkvalitativa produkter står bara "Kött och animaliska biprodukter" under ingredienserna.

Sök